fredag 30 januari 2009

Top Secret

Våran son förstår mycket av vad man säger, och speciellt saker som han tycker om väldigt mycket. Så det blir att man får hitta på olika slags kodord för att kunna prata med sambon om saker som tex nu ikväll.

Fjant: Är du sugen på lite såna mamma saker och ner under jorden
Sambo: VA???
Fjant: Ja du vet mammasaker och ner under jorden saker
Sambo: ????
Fjant: Förstår du ingenting???
Sambo: Inte av det där
Fjant: Men Mammasaker = Mor och saker ner under jorden = Rötter, Morötter Fattar du nu?
Sambo: Den var den sämsta jag hört

Jag tycker den var bra, kanske lite långsökt, men jag tycker den var OK.

Kom hästar

Jag tycker att våran bil behöver lite mer hästkrafter så nu har jag hämtat fullt med hö, och sedan ställt bilen på en lämplig plats för att locka till mig mer hästar.

Resten är hittat

Jag skrev för några dagar sen om hur jag hittade ett däck, nu idag så hittade jag resten av bilen. Undrar om jag ska tipsa ägaren till bilen om vart däcket är?

Oväntat besök


Där var den äntligen som en gammal vän som man inte sett på länge. Den kom på besök lite oväntat, bara kom sådär utan förvarning. Men det var trevligt de 3 minuterna som mötet varade. Det var en varm känsla som strömmade genom kroppen och man kände sig genast piggare. Mötet som jag syftar på var när solen äntligen visade sig igen efter att varit helt försvunnen under 3 veckor...

Vissa grejer måsta man göra innan man dör.

Hörde just på nyheterna att folk som avlidit fortfarande har kvar sina Facebook konton i flera år efteråt, så det fanns bara en sak att göra, och det var att radera kontot innan man dör. Men det kan ju vara svårt att veta innan. Så det blir att lägga in i testamentet till dom efterlevande att radera mitt konto på Facebook. Men visserligen jag använder inte Facebook så mycket, så man ska kanske radera det redan nu så är det gjort...

Vem har det jobbet?

När vi nu på morgonen kikade på russinpaketet. Så står det att det är kärnfria russin. Har väl aldrig varit med om att det varit kärnor i dom. Men vem är det som har som jobb att plocka bort kärnorna? Kanske samma människa som stoppar paprika i oliverna eller som borrar hål i makaronerna.