fredag 14 augusti 2009

Dåliga kösystem

Jag hade köpt en sak på Elgiganten som blev ett felköp. Men jag har kommit på hur dom gör för att inte få så många återköp. De har skaffat sig världens sämsta kösystem. Först får man ställa sig i en kö bland alla som ska skicka iväg saker på reparation. När man sedan kommer fram efter 24 minuters köande så stämplar dom kvittot och sedan ber dom en att gå och ställa sig i en annan kö för att få ut pengarna. Och den kön tar ytterligare 7 minuter. Så idag tog det bara 31 minuter för att få lämna igen en bilantennen för 99 kr.

Bra reklam eller?

Jag måste ju säga att det är otroligt bra reklam för en trafikskola när läraren är ute i bilen utan elev och ligger bra mycket högre hastighet än vad som är lagligt på E4:an. Bra jobbat Haga Trafikskola i Norrköping.

En ny hobby


Alla tjatar om att man ska ha en hobby. Och jag har faktiskt gått på det nu och skaffat mig en.

HobbyAlzeimers.

Senast nu på morgonen fick jag chansen att utöva den uppe på bensinmacken. Jag ställer mig för att tanka, och när tanten mitt emot lyser upp i ett leende och säger HEJ!!! som om man hade känt henne hela livet, men som vanligt blir jag helt frågande. Vem tusan är det? INGEN ANING. Men det är bara att spela med och själv lysa upp i ett leeende och säga hej. Men det är väl så att alla känner apan, men apan känner ingen. Och jag är stolt utövare av HobbyAlzeimers. Är det någon mer som vill gå med i klubben?