fredag 27 mars 2009

River i baken

Är det någon som använder sånt här tunt och strävt toapapper? För det är ju samma känsla som att använda sandpapper...

HYCKLARE!!!

Vi var och handlade på ICA Maxi i Norrköping och när man kommer in så möts man av denna skylt:


Det är ju upp till dom om dom vill stänga tidigare, (men vad jag tycker om fenomenet Earth Hour det kan man läsa om i tidigare inlägg.) Men man förstår ju att ICA vill visa sig miljövänliga.

Men när man sedan kommer till frysdisken så har dom börjat skylta väldigt med vilket kött som är Halal godkänt... Halalslakt på kyckling är enligt Kronfågel som även har märket Ivars Kyckling:

-Produktionsbandet med kycklingarna vänds mot Mecka och så skärs halspulsådern av och hjärtat pumpar ut allt blod. Processen övervakas av en rättrogen muslim som ber bönen "I Guds namn, Allah är den störste".

Detta görs alltså med levande djur.

Det är hyckleri av ICA Maxi i Norrköping som visar ena sidan när man går in att man är mån om miljön, men att sedan sälja Halalslaktat kött är ju att stödja djurplågeri...

Läs gärna även Wtfdotcom:s inlägg om Halalslakt

Undrar om jag vinner???

Såg just på Aftonbladet detta inslag:


Och det står att man ska ladda upp sin finaste vårbild, så jag tar kameran i högsta hugg och vänder mig mot fönstret för att ta en bild eftersom dom skriver att nu kommer vårvärmen.

Kan det vara så att Aftonbladet har fel???

EMD


Undrar vem av grabbarna i EMD som kör BMW???

Snökaos

På morgonen när jag åkte till jobbet så var det fina vägar och nästan så att solen bröt igenom, och nu mitt på dagen. Snöstorm och trafikkaos... Det är inte kul... Men nu ska vi ut på vägarna och in till Maxi för att handla mat...