onsdag 22 april 2009

Jag blev ju utmanad...

Jag blev ju som sagt utmanad av WhatthefuckDotCom, här kommer mina svar:

5 Saker jag ska göra under 2009.

1: Flytta, vi söker med ljus och lykta efter annat boende, allt är av intresse, Har ni någon villa eller hus som ni vill sälja eller hyra ut tveka inte att höra av er... =) För där vi bor idag, så går det inte att bo kvar med den hyresvärden vi har.

2: Åka INSANE, Jag älskar Bergodalbanor, och visserligen har vi fått en liten en här ute i djurparken, men den som jag verkligen är sugen på är den nya på Gröna Lund som heter Insane. Den verkar vara UNDERBAR!!!

3: Göra allt jag kan för att bli av med min fobi. Jag har en ganska udda fobi och det är Fiskfobi, inte mot stora fiskar utan mot sådana här småfisk och spigg, finns inget värre, det är därför jag inte badar i sjöar och hav.

4: Tvätta bilen. Det finns en grej som man alltid behöver göra och det är att tvätta bilen, den ser för jävlig ut, men man skjuter alltid upp det till något annat. Så det blir att ta tag i det hela.

5: Rensa förrådet, Vårat förråd är fullt av grejer, det absolut bästa skulle egentligen vara att spränga allt i luften, men det är kanske bäst att kolla igenom grejorna innan, ifall det är något av värde bland allt tjafs där...

Det här var mina fem svar, självklart utmanar jag andra, och de jag utmanar är:

Jürgen, Krokeksbloggen, Jaha - där ser man, Tankar om stort och smått

Det är inget måste att ni är med, men länka tillbaka i era svar med denna länk: http://konstigteller.blogspot.com/2009/04/jag-blev-ju-utmanad.html

Utmanad...

Såg nu att jag hade blivit utmanad av WhatthefuckDOTcom. LÄNK, självklart antar jag en utmaning... =)

Så jag ska sätta mig ner nu och fundera ut lite saker vad det kan vara så jag återkommer ikväll nu med svaren... =)