söndag 31 maj 2009

Sex i luften


Nu var det inte bara djur man såg idag, utan när vi vandrade runt så kom en av gondolerna i linbanan glidande. Och på håll ser jag en naken rumpa i fönstret, och när den kommer närmare så ser man att de har fullbordat samlag i gondolen. Det är ju också ett sätt att fördriva tiden när man åker runt där.

Europark är dåliga

Det tidigare inlägget idag om att man INTE ska lämna hundar i bilen, det inlägget besannades idag. När vi kom ut från djurparken, så en bit bort från bilen så står det en svart Volvo som drog mina blickar till sig. Och det för att rutorna var nervevade 1.5 cm. Jag går fram och mycket riktigt så sitter det en hund i. Visserligen det är inte Europarks fel att människor är idioter, men på framrutan så sitter det en lapp från parkeringsbolaget att de har varit vid bilen och påpekat att de står snett parkerade, men de hade missat att det satt en hund i bilen, när tempen är 25 grader i skuggan. Så till parkeringsvakterna håll bättre koll på bilarna som parkerar att de inte lämnar kvar en hund i bilen.

Ngt nytt lär man sig...

Är det vad Trygg Hansa vill att barnen ska lära sig att stoppa in handen i ett mörkt hål för att klämma och känna?

Vandring i djurparken

Trots att det är skyltat att man inte ska lämna hundar i bilen under sommaren. Så är det ändå idioter som gör det. Har inte människor lite sunt förnuft?

Dagens Plan

Idag ska vi iväg till djurparken och gå igen, med några kompisar... Det lär ju bli bra väder iallafall... =)

Bröllopet igår...

Då var vännerna gifta med varann. Och det var ett trevligt bröllop. Men det som är värst enligt mig med sådana där tillställningar det är alla krav på klädsel och andra konstiga regler.

För det första med klädseln. När det är över 20 grader varmt och stekande sol, att det inte finns några alternativ i klädseln än långbyxor. Det blir ju stekhett... Och sen är det ju bordsplaceringarna som är lite knepiga regler. Att de som är gifta hamnar brevid varann, men de som inte hunnit gifta sig ännu de hamnar lite här och där. Knepiga regler, och det är väl därför jag inte tycker om sådana tillställingar i allmänhet, men den igår var det iallafall väldigt härlig stämning och trevliga människor så det gick ju bra ändå. (Och med bordplaceringen, så gick det byta med en annan som också tyckte han hamnat snett.) =)

Världens sämsta morgonprogram

På morgonen när man vaknar så brukar man slå på tv:n, men jag måste fråga mig om det finns något sämre program än Dora Utforskaren.