torsdag 19 mars 2009

Busa med mopedister

Nu är det vår och det märks om inte på vädret utan även att ungjävlarna har plockat fram sina mopeder. Men det finns en hel del bus man kan göra emot dom.
Här kommer några tips:

1. Ställ om din ena vindrutespolare så att den sprutar över biltaket, vänta sedan tills du har en mopedist i häcken. Och sedan sprutar du allt du bara kan...

2. Ta reda på vart mopedisterna bor, åk sedan hem till dom klockan 7 på söndag morgonen. Och varva upp bilen på max, åk 2 meter framåt. Stanna och backa tillbaka. För att sedan göra om allt igen. Om någon kommer ut och undrar vad du gör, så säg bara att jag trodde att dom ville ha det så, eftersom sonen/dottern var utanför mitt hus halva natten och gjorde likadant.

3. Ta en hårblås och en florocerande väst, ställ dig sedan vid vägkanten och invänta att de kommer körande. Då riktar du hårblåsen emot dom, och jag lovar att man får en rolig reaktion...

Tack älskling...

Nu på morgonen när man tar upp mackan som ens underbara sambo har gjort. Så har hon även skickat med en liten överraskning. Vad glad man kan bli när man sitter på jobbet... :)

Blodiga bilder???



Låter lite knepigt med blodiga med den varningen i en matrecension...