söndag 14 juni 2009

Film & TV Inspelning

Ni vet hur det är, när man sitter i bilen och är på väg någonstans på bilsemester, och så kommer man till ett ställe som man känner igen så väldigt ifrån något tv-program eller långfilm. Här nedan håller jag på att sammanställa en karta över Sverige, där inspelningsplatser är utmärkta för TV-Program, Filmer samt musikvideos. Några kan jag ju själv, men jag behöver DIN HJÄLP!!! Jag vill veta om ni känner till någon plats som borde vara med och isåfall vilken film eller Tv-program. Skriv antingen på kommentarer eller maila mig på fjanteri@gmail.com så lägger jag upp den på kartan... Mycket nöje... =)

P.S. Jag skulle bli väldigt glad om så många som möjligt skulle vilja länka till detta inlägg via era bloggar så att så många som möjligt hittar till denna... =) D.S. Lägg isåfall in denna länk på era bloggar: http://konstigteller.blogspot.com/2009/06/film-tv-inspelning.html Så blir jag glad... =)



Visa TV, Film & Musikinspelningsplatser Sverige på en större karta

Barn som tigermat

Vissa är inte rädda om sina barn. Man funderar på om vissa är lämpliga som föräldrar när man sätter upp sitt barn på kanten till tigrarna.

Vägbeskrivning

Va, bra. Då vet jag vart jag är...

Gropar i smöret

Varje morgon vid frukostbordet är det samma diskussion. Min sambo blir nämligen galen på att jag gör gropar i smöret. Men jag kan inte förstå vad det spelar för roll om man gör en grop eller tar på något annat vis? Har ni liknande diskussioner?

Växthuseffekten

Vart tusan är växthuseffekten som politiker och vissa forskare försöker lura på oss? Det är mitten av Juni och alla barnen på dagis använder mössa och vantar.