lördag 18 april 2009

Mums...

Det var inte bara dansbandet Scottz som flyttade in hos oss efter att vi fick dom av Technonörden, utan vi fick även en av dom största chokladkartonger som jag sett. Så Beach 2009 kan slänga sig i väggen nu blir det Beach 2012 istället som blir ett rimligt mål. =)
Men min sambo hade lite problem att öppna boxen, men jag tror att jag ska skicka henne på en lära sig läsa kurs, för det fanns väldigt bra beskrivet... Men man kan ju missa sådant ibland... =)

Men man kan ju missa sådan text när chokladen hägrar...

Tillökning

I ett tidigare inlägg så skrev jag om våran blomma som fått ett skott som jag döpte till George Scott. Nu har kompisen technonörden tagit fasta på det hela och gjort en kompis till honom. Får jag lov att presentera Scottz... =)

Det är alltså inte bara jag som har fjantig humor... =)

Hjälp oss att protestera...

Kommunpamparna i Norrköping har kommit med det superbra förslaget tycker dom att de ska dra ner på bemanningen inom deltidsbrandkårerna i Kolmården samt Östra Husby utanför Norrköping, samt att de ska lägga ner stationen i Åby. För att spara pengar, men det blir ju våran säkerhet, vi som bor utanför städerna som drabbas av sämre säkerhet ifall det skulle hända något, men protesterna har nu börjat höras.och det även på nätet. Ni får gärna gå in på http://www.namninsamling.se/index.php?nid=3238 för att skriva under en protestlista mot beslutet.

Njutning

Här sitter jag i solen och fikar, vad gör du?

Larvigt

Sluta larva dig...