torsdag 28 maj 2009

Stort Smile


Jag kan inte annat än le när jag ser denna väderprognos... =)

Mycket läsare

Det är ganska kul att se hur olika bloggskrivare försöker få mer läsare på sina bloggar. Vissa går in på en välbesökt blogg och sedan skriver sin egen bloggadress 7000 gånger på kommentarer. Eller den andra varianten är att de skriver in orden i sina inlägg på 20 mest sökte orden på Bloggportalen och på det viset hamna högt upp i listorna.

Jag kan meddela er min mening med min blogg.
Visserligen är det superkoj att ha mycket läsare och få kommentarer, men jag vill att folk ska komma hit för att de tycker att det jag skriver kan vara lite underhållande. Inte bara lura hit folk. Jag skriver för att jag har kul och få skriva av mig lite, inget annat, och kan man glädja någon så är det ett stort plus... =)

TOKMYCKET för en liten Fjant...

Jag vet att det varit dålig uppdatering på bloggen igår och idag, men det beror på att det har varit TOKMYCKET med jobbet och övrigt, men nu lugnar det ner sig så att jag ska kunna komma ifatt och börja blogga lite mer.

Jag fick en kommentar om ölen som jag hade på bild. Och det är inte Bråviksvatten i glaset, trots att man skulle kunna tro det, såg lika grumligt ut. Ölen kommer från en Pub i Linköping som vi besökte med jobbet igår. Och det var bland den största öl som jag sett.

Men det värsta med stället som vi var på det var väntetiden på maten. Vi hade förbeställt bord och mat. Och att vi hade meddelat att vi kommer 19:00. Det som var värst med det hela det var att maten kom in 20:45. Lite väl lång väntetid, och den var verkligen inte värd att vänta på heller. Så jag kan INTE rekommendera den puben om man vill gå ut och äta något.

Annars så fick vi en annorlunda stadsvandring av Linköping, och den var otroligt kul, för under promenaden så dök det upp skådespelare som berättade historia på annorlunda vis...