måndag 16 februari 2009

Hur hittar man ork?

Nu har jag varit hemma och pappaledig i 9 månader. Helt underbart. Men på måndag är det dags att börja jobba igen.. Men det känns både bra och dåligt med det. Men det är väl bara att ta tjuren vid hornen och göra det man måste... Men det gäller att min hittar inspiration till att jobba...

Dödsstraff

Är det bara jag som tycker synd om dessa snögubbar som står ute och bara väntar på sitt öde...

Top Secret

Då är tiden inne att avslöja min fobi.
Varför jag inte badar i sjöar och hav beror på att det finns småfisk där. Ni vet sådana små äckliga spigg som ALLTID kommer kring mina fötter. Stora fiskar har jag inga problem med, men små vidriga kräk klarar jag inte av... Så vårat akvarium hemma är det min sambo som pillar i.

Det var ju ingen som hade rätt. Men WTFdotCOM var närmast så det är bara att gratta...

Visste ni...

Att en genomsnittlig blåval producerar 400 liter sperma när den får utlösning, men bara 10% av det går in i partnern, så 360 liter rinner ut i havet varje gång en blåval får utlösning.....Och du undrar varför havet är salt!!

Jag ska sluta bada i havet... Men visserligen det har jag redan gjort pga en fobi, kan ni gissa vad jag har fobi för? Tävlingen slutar ikväll, och den som gissat rätt och med den bästa motiveringen vinner äran... =)

Sveriges Värsta Bilförare


Har ni sett programmet Sveriges Värsta Bilförare? Jag blir mörkrädd när jag ser dom människorna. Att dom har lyckats med körkortet... Nu idag så var jag med om en liknande sak. I byn där jag bor så har vi skyltar som står och agerar avsmalnare av vägen så att man ska få ner farten lite, och emellan dom skyltarna så får det plats två bilar utan problem. Men det verkar som om alla inte riktigt vet vart dom har sidorna på bilen. Se bara på bilden hur det kan gå om man kommer för långt ut till höger när man kör...