fredag 6 februari 2009

Bland det roligaste jag sett

Detta klipp med svimmande getter är faktiskt ett av dom roligaste klipp jag någonsin sett...

Testa grannarna

Jag testar just nu mina grannar för att se hur länge min tomte med namnet Orvar får stå kvar ute, innan dom börjar klaga på att julen är slut för flera månader sedan.

Nu vet jag vart låten kommmer ifrån

Jag trotsade faktiskt vädrets makter idag för att ge mig ut för att jogga en sväng. (Faktiskt i samma skog som jag skrivit om tidigare.) Men denna gång valde jag ett annat spår att springa. Det som gjorde det till en stor utmaning idag var att det hade snöat hela dagen, och under snön i löparspåret så var det blankis.
Men det var bara att lägga benen på ryggen och börja löpa. Det känns bra, och när man efter ett tag fått upp både flås och fart, så smäller det till. Isen under var svinhal.
PANG sa det, och sedan låg jag på backen. Som tur var så var det en del snö som dämpade fallet.
När man ligger där och funderar lite på att resa sig upp, så kommer det en räv springande rakt över isen framför mig. Han eller hon hade inga problem att springa där det var halt. Den enda låt jag får upp i min skalle när jag ligger där och ser rävjäveln är Räven raskar över isen....

Åk TAXI resten av ditt liv...



Jag vet inte om jag någonsin skulle vilja ha ut personen i trafiken som Aftonbladet skriver om idag. Vissa är nog inte lämpade att ha körkort... Det är därför det finns TAXI...